Disclaimer

  • De informatie die de website toont is alleen bestemd voor gebruikers van de website ten behoeve van de doelstellingen zoals omschreven. Als gebruiker blijft u zelf verantwoordelijk voor informatie die u verkrijgt en de acties die u hierop onderneemt.
  • Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de accuraatheid van de informatie op de website. Om zo accuraat mogelijk te zijn, leveren zorginstellingen de informatie zelf aan. Het kan echter zijn dat de informatie op een geven moment niet meer actueel of accuraat is. Aan de informatie op deze site kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Wij raden aan dat patiĆ«nten de informatie eventueel te verifieren bij de zorginstelling in kwestie alvorens keuzes te maken.
  • Het is de gebruiker van het register niet toegestaan verstrekte informatie zonder voorafgaande toestemming van de initiatiefnemers (o.a. Pact Care) anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen of te verspreiden.
  • Wij aanvaarde geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van de website en/of met de onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen.